Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در پی ترور شهید حسن صیاد خدایی به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نامه نوشت.

در این نامه آمده است: این نامه را در ارتباط با ترور بزدلانه مورخ ۲۲ می ۲۰۲۲ شهید صیاد خدایی، یکی از اعضای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که در عرصه مبارزه با تروریسم و مقابله با داعش فعال و نقش‌آفرین بود، برای شما می‌نویسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 برآوردهای اولیه و شواهد اساسی موجود، به خوبی حاکی از آن است که این اقدام تروریستی در ادامه ترورهای سیستماتیک و شبکه‌ای علیه شهروندان بیگناه و دانشمندان ایرانی به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی برای پیشبرد مقاصد نامشروع در سیاست خارجی برخی رژیم‌ها برنامه ریزی و به اجرا گذاشته شده است.

تخت روانچی در این نامه با بیان این‌که ارتکاب چنین اعمالی مغایر منشور ملل متحد، اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بنیادین بشر بوده، تصریح کرده است: بی تردید این اقدامات تهدیدی جدی علیه صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی است که عواقب آن با حامیان تروریست‌ها خواهد بود.

در این نامه همچنین آمده است: استمرار این نوع تروریسم دولتی آشکارا حکومت قانون را به چالش کشیده و موجب نگرانی شدید و فزاینده جامعه بین‌المللی شده است. از این رو سکوت در مقابل چنین اقدام تحریک آمیز و هنجارشکنانه‌ای، عاملان و آمران به ترور را در روش غلط خود برای استمرار این اقدامات وقیحانه و خلاف حقوق بین‌الملل تشویق خواهد کرد.
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل خاطرنشان کرده است: جامعه جهانی باید نسبت به عواقب خطرناک این‌گونه اقدامات تروریستی بر حفظ صلح و امنیت بین‌المللی به طور جدی نگران بوده و به عنوان اقدامی جهت مقابله با آن، اینگونه ترورهای وحشیانه علیه شهروندان سایر کشورها را از سوی تروریسم دولتی شناخته شده برخی رژیم‌ها شدیداً محکوم کند. 
تخت روانچی همچنین تأکید کرده است: به عنوان یک کشور قربانی تروریسم و پیشرو در مقابله عملی و جدی با آن در منطقه، این‌گونه اقدامات تروریستی نه تنها در سیاست و اراده قاطع جمهوری اسلامی ایران که همواره در خط مقدم مقابله با تروریسم قرار داشته، خللی ایجاد نخواهد کرد، بلکه عزم ما را در تداوم مقابله با تروریسم در منطقه راسخ‌تر خواهد کرد. همچنین، ما ضمن اتخاذ همه اقدامات لازم برای محافظت از مردم و منافع خود، از تمامی سازوکارهای موجود نیز برای پاسخگو کردن مرتکبان این جنایت تروریستی و حامیان آنها استفاده خواهیم کرد.

در نامه تخت روانچی عنوان شده است که تحقیقات درباره عوامل این اقدام تروریستی به صورت فشرده ادامه دارد و محکوم کردن این اقدام توسط سازمان ملل، به عنوان بخشی از وظایف سازمان در مبارزه واقعی و بدون تبعیض با تروریسم به شمار می‌رود.

گفتنی است، روابط عمومی کل سپاه اول خرداد ماه در اطلاعیه‌ای از شهادت مدافع سرافراز حرم سرهنگ پاسدار «صیاد خدایاری اصل» در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی خبر داد. روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای با اعلام خبر اقدام جنایتکارانه تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در شهادت یکی از مدافعان سرافراز حرم افزود: عصر امروز در یکی از کوچه های منتهی به خیابان مجاهدین اسلام در شرق تهران، مدافع حرم  سرهنگ پاسدار صیاد خدایی، هدف جنایت تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی قرار گرفت.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در واکنش به ترور شهید صیاد خدایی گفت: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ذات شرارت‌بار خود را با ترور و شهادت یکی از سپاهیان جان‌ برکف نشان دادند. 

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه هم در پیامی به خانواده شهید صیاد خدایی اعلام کرد: وزارت امور خارجه ظرفیت‌‌های سیاسی، حقوقی و بین‌المللی خود را برای پیگیری پرونده این جنایت و تعقیب، مجازات و محکومیت تروریست‌ها به کار می‌گیرد. (اینجا بخوانید)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نامه ایران به دبیرکل سازمان ملل در پی ترور شهید صیاد خدایی نامه ایران به دبیرکل سازمان ملل در پی ترور شهید صیاد خدایی نامه ایران به دبیرکل سازمان ملل در پی ترور شهید صیاد خدایی جمهوری اسلامی ایران شهید صیاد خدایی سازمان ملل تخت روانچی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است

علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که همکاری ایران و تاجیکستان برای مقابله با تروریسم ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دومین دور رایزنی‌های سیاسی ایران و تاجیکستان به ریاست مشترک باقری و فرخ شریف زاده معاون وزیر امورخارجه این کشور آسیای مرکزی امروز چهارشنبه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفتگوها طرفین در خصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر نمودند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با دوشنبه تاکید نمود.

معاون وزیر خارجه ایران، با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری‌ با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، خاطرنشان کرد: ایجاد ناامنی  و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان

باقری تصریح کرد: امروزه همگرایی تمامی کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است.

بر همین اساس دو کشور می‌بایست بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه  و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام نمود.

وی تا با اشاره به وجود نزدیک به 200 سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید نمود.

در پایان این نشست طرفین، بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان + عکس
  • تولد فرزند شهید حادثه تروریستی کرمان +عکس
  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر